Home > Izbori 2020 > U Knjaževcu SNS i SPS predali liste

U Knjaževcu SNS i SPS predali listeSrpska napredna stranka,  u Knjaževcu, prva je sakupila potreban broj potpisa i prva predala kandidaturu za izbore. Izborna lista nosi naziv “Aleksandar Vučić – za našu decu“, a SNS na lokalne izbore izlazi u koaliciji sa Partijom ujedinjenih penzionera, Ujedninjenom seljačkom strankom i Socijaldemokratskom partijom. Prvi na listi, koju je podržalo 1800 građana, je predsednik Opštinskog odbora SNS-a i predsednik Opštine Knjaževac Milan Đokić.

Opštinska izborna komisija je proglasila izbornu listu za lokalne izbore koalicije okupljenje oko Srpske napredne stranke.

Lista nosi naziv “Aleksandar Vučić – za našu decu“ i nju je, svojim potpisima podržalo blizu 1800 građana Knjaževca. Prvi na listi je Milan Đokić, predsednik Opštine Knjaževac.

Na lokalne izbore SNS izlazi u koaliciji sa Partijom ujedinjenih penzionera, Ujedninjenom seljačkom strankom i Socijaldemokratskom partijom.

Pored SNS-a predala je i  Socijalistička partija Srbije  Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike  opštinske skupštine na predstojećim lokalnim izborima. Lista nosi naziv “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije“ i prema rečima prvog na listi Darka Živkovića, predsednika Opštinskog odbora, nju je svojim potpisima podržalo blizu hiljadu građana.

Izborna lista “Ivica Dačić – SPS, nakon proglašenja od strane Opštinske izborne komisije, dobiće broj 2 na glasačkom listiću.Možda vas i ovo interesuje
OO SNS Knjaževac dao podršku Vučiću
Rekonstrukcija transportnog cevovoda u Knjaževcu
Humanost za najugroženije penzionere
Treći mandat za Đokića

Ostavi komentar