Home > Lokalna samouprava > Predsednik Đokić obišao radove u Bučiju

Predsednik Đokić obišao radove u BučijuOpština Knjaževac počela je ralizaciju velikog posla rekonstrukcije seoskih puteva i ulica u gradu. U budžetu je za ove namene izdvojeno 100 miliona dinara. Radove na asfaltiranju glavne seoske ulice u Bučju danas je obišao predsednik Opštine Milan Đokić.

Sada direktno kolima možemo do svojih njiva i voćnjaka, do groblja, jedni kod drugih, kažu meštani Bučja, posmatrajući teške mašine kako asfaltiraju glavnu seosku ulicu.

“Nsmučili smo se po rupama na putu. Sad su sanirane i sporedne ulice, a glavni put je potpuno uređen. Idemo direktno kolima na njive, do groblja, sve je lako, zahvaljujući lokalnoj samoupravi“, kaže Lepomir Veljković, predsednik Saveta MZ Bučje.

Za uređenje puteva u selima i ulica u gradu opština Knjaževac     izdvojila je u budžetu čak 100 miliona dinara. Bučje je jedno od sela u kome će ovog leta raditi valjci Štrabaga, kaže Gradimir Živković, član Opštinskog veća.

“Meni je drago što je urađeno onako kako je planirano. Sve sporedne ulice su zakrpljene, a glavni put od centra sela do crkve je kompletno asfaltiran na zadovoljstvo svih meštana Bučja“.

O toku radova infomisao se i predsednik Opštine Milan Đokić sa saradnicima. On je podsetio da će Bućje do jeseni dobiti i potpuno rekonstruisan seoski dom.Možda vas i ovo interesuje
Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić sa Paulom Hickey-em iz Evropske investicione banke obišli pijacu
Treći mandat za Đokića
Đokić: Da 2020. bude godina sa više beba
Predsednik opštine Milan Đokić najavio je novu investiciju u Knjaževcu

Ostavi komentar