Home > Društvo > Potpisan ugovor o finansiranju i sufinansiranju programa podrške unapredjenja razvoja izrazito nedovoljno razvijenih opština.

Potpisan ugovor o finansiranju i sufinansiranju programa podrške unapredjenja razvoja izrazito nedovoljno razvijenih opština.Zamenik predsednika Skupštine opštine Knjaževac, Igor Stevanović i ministar bez portfelja zadužen za unapredjenje razvoja nedovoljno razvijenih opština na teritoriji Republike Srbije Novica Tončev, dana 26.maja 2021.godine potpisali su Ugovore o finansiranju i sufinansiranju programa podrške unapredjenja razvoja izrazito nedovoljno razvijenih opština.

Program podrške unapređenja razvoja izrazito nedovoljno razvijenih opština osmišljen je kako bi se omogućio brži razvoj nerazvijenih opština, a samim tim i ubrzao ekonomski rast Srbije.
Sredstva su usmerena na realizaciju projekata u okviru Programa jedan, koji se odnosi na izradu projektno –tehničke dokumentacije, i Program dva, koji podrazumeva unapređenje infrastrukturnih kapaciteta.Ostavi komentar