Home > Lokalna samouprava > Koronavirusa i dalje nema na teritoriji knjaževačke opštine

Koronavirusa i dalje nema na teritoriji knjaževačke opštinephoto:knjazevacinfo

Koronavirusa i dalje nema na teritoriji knjaževačke opštine, a građani, koji osete simptome koji ukazuju na COVID – 19 treba da se, bez odlaska u Zdravstveni centar, jave na telefone: 064 – 4105702 i 064 – 410573, kazao je, nakon sednice Stručno – operativnog tima predsednik Opštine Milan Đokić.

“Imamo informaciju da 69 naših sugrađana ima nalog za samoizolaciju. To su lica koja su došla iz inostranstva. Dobro je što nema kršenja samoizolacije. Razlog je savest tih građana, ali i dobar način kontrole od strane policije. Oni koji zbog prirode posla imaju dozvolu kretanja nakon 17:00 časova treba da shvate da te dozvole ne znače da mogu da se cele noći šetaju po gradu, ili voze kolima. To im daje opravdanje za odlazak na posao i sa posla kući“ izjavio je predsednik Đokić.

“Zaključili smo da bi na teritoriji knjaževačke opštine mnogo svrsishodnija bila podela higijenskih paketa našim najstarijim sugrađanima, nego podela paketa sa prehrambenim proizvodima. U Knjaževcu, sasvim sigurno, niko neće umreti od gladi, ali od koronavirusa, na žalost, možda i hoće. U higijenskim paketima dobiće sve ono što je neophodno za zaštitu – maske, dezinficijense, rukavice…“ rekao je Đokić.Možda vas i ovo interesuje
Tajna dugovecnosti Japanaca
SMERNICE  BUDUĆIM MAJKAMA: JOD U TRUDNOĆI GARANT ZDRAVIJEG POTOMSTVA
Jod uništava viruse u našim ćelijama
Korona virus izaziva upalu pluća, jod je pobeđuje

Ostavi komentar