Home > Dešavanja > Disciplina građana nas je sačuvala od masovnog obolevanja

Disciplina građana nas je sačuvala od masovnog obolevanjaDisciplinovano ponašanje građana i poštovanje mera zabarane kretanja ono je što nas je sačuvalo od masovnog obolevanja, smatra predsednik knjaževačke opštine Milan Đokić.

“Rekao bih da su Knjaževcačani pokazali veliku odgovornost u ovim teškim vremenima i poštovali sve ono što je propisano. Mislim da upravo zato na teritoriji naše opštine nema masovnog obolevanja. Poljoprivrednici, uprkos merama ograničenja kretanja, nemaju problem da izađu do svojih poseda i pozivam ih da nam se jave kada god imaju potrebe da odu do svojih njiva, voćnjaka, pčelinjaka i to će im biti omogućeno“.

“Čini mi se da i država i lokalne samouprave vode dosta računa o penzionerima, ali nas najviše birinu ljudi koji su na birou za zapošljavanje. Veliki broj naših sugrađana ostaje bez prihoda od nadnica u poljoprivredi, na građevini….Za sva nezaposlena lica, kojih na evideniciji NSZ ima oko 2600, 2700, pripremićemo prehrambene pakete, čija će podela početi posle prvog maja.“

Radovima koji su planirani protekle godine i definisani ugovorima, nastavljena je građevinska sezona. Radi se na asfaltiranju trotoara i krpljenju udarnih rupa u gradu, a od naredne nedelje počinje i uređenje atarskih puteva, rekao je predsednik Đokić u razgovoru za Knjaževacinfo.

izvor:knjazevacinfoMožda vas i ovo interesuje
SUTRA BEZ VODE
Rekonstrukcija transportnog cevovoda u Knjaževcu
skola-plivanja
Posle dvogodišnje pauze ponovo se organizuje ŠKOLA PLIVANJA!
knjazevac-jesen
Jesen počinje DANAS, tačno u 15 časova i 30 minuta

Ostavi komentar